B. UNLIMITED !

Een Andere Kijk op Gezondheid

Home | een sessie| gebruikte technieken | sessies op afstand| ervaringen | tarieven & contact | Workshops | inspiratiebronnen

"je kunt je leven maar op twee manieren leven.
De ene is alsof niets een wonder is, de andere alsof alles een wonder is". ALBERT EINSTEIN

 

  

 

SESSIE OP AFSTAND

Het werken met energie is bij uitstek geschikt voor afstandshealing.

Het werkt heel simpel: we maken een afspraak, via de mail bijvoorbeeld, en op het moment van onze afspraak ga je liggen (of staan, volgens onze afspraak), en observeer je simpelweg wat je voelt (of ziet).

Zowel Quantum Touch, als Reiki als Reconnective Healing lenen zich hier uitstekend voor. Vele wetenschappelijke experimenten hebben bewezen dat bij het sturen van energie er bij de ontvangende kant een verandering plaats vindt in het energieveld. Van experimenten waarbij de proefpersonen zich in hermetisch afgesloten en van elkaar gescheiden ruimten bevinden tot experimenten op 4000 kilometer afstand. Wil je hier meer over weten, lees dan Lynn Mc Taggarts boek: "het intentie experiment".

En dan zijn er natuurlijk nog de persoonlijke ervaringen van mensen die baat hebben gehad bij een sessie op afstand. Voormalig Apollo astronaut Edgar Mitchell (de zesde man op de maan) vertelt in "The living Matrix" hoe hij op afstand genezen is, onafhankelijk van hoe ver hij zich van de healer bevond.

Steeds meer wetenschappers begeven zich op dit, toch nog steeds wat gladde, ijs. Meer en meer goed gedocumenteerd bewijs, verkregen in settings die voldoen aan de wetenschappelijke normen (dat willen zeggen dat je de test precies zo kunt herhalen en verifiëren) laat zien dat er meer is dan we altijd gedacht hebben. Hieronder twee Youtube videos. Bovenaan Lynn Mc Taggart, een wetenschapsjournaliste, die zo gegrepen is door de ontdekkingen, gedaan tijdens haar research, dat ze nu haar eigen afstands "intentie" experimenten organiseert. Daaronder Marylin Schlitz, president van het wetenschappelijk instituut "Noetic Sciences" over haar laboratorium experimenten.

HOE "ONTVANG" JE EEN AFSTANDSHEALING?

Je vertelt me je klacht en we maken een afspraak. Op het moment van de afspraak ga je ergens ontspannen zitten of liggen, waar je niet gestoord wordt. Je observeert wat je voelt. Als je in slaap valt is dat ook prima.

Na afloop stuur je me een mailtje wat je hebt ervaren en hoe het met je gaat.

Ik bel of Skype niet, tenzij anders afgesproken.

***

Meer weten over energie op afstand : de DVD "The living Matrix".

***

Lynn MacTaggart vertelt over haar experimenten op afstand en de resultaten :

**

Een experiment met "distant healing" in een laboratorium setting. In het Engels (niet ondertiteld). Hieruit blijkt er op afstand veranderingen in de fysiologie van de ander te bewerkstelligen zijn, gemeten middels o.a. huidweerstand. Dit soort onderzoeken vindt inmiddels ook plaats aan, onder andere, de Universiteit van Amsterdam :

 

ERVARINGEN AFSTANDSHEALING

Buurman Monsieur Dupont had last van de gevolgen van chemotherapie. Hij voelde zich beroerd, zag er grauw uit en had de puf niet om niet uit bed te komen. We besloten hem Reiki op afstand aan te bieden om hem weer in balans te krijgen. Hij ging op het aanbod in. De dag na de eerste Reiki was hij uit bed, en voelde zich een stuk beter.

Mevrouw Burg : "Al dagenlang had ik een hevige pijn in mijn nek. Toen ik Myriam aan de telefoon had en dat vertelde, zei ze : "Ga maar even lekker in de stoel zitten, ik stuur wel wat energie". Ik doezelde wat weg in mijn stoel, en toen ik na een uurtje opstond om koffie te zetten ontdekte ik ineens dat de pijn weg was! Heerlijk, wat een opluchting! Ik was zo blij.... ik heb haar meteen gebeld

--> meer ervaringen lezen >>>


DISCLAIMER : raadpleeg in geval van een klacht altijd eerst uw arts. B. Unlimited! stelt geen diagnose en verricht geen medische handelingen


© Myriam Burg