B. UNLIMITED !

Een Andere Kijk op Gezondheid

Home | een sessie| gebruikte technieken | sessies op afstand | ervaringen | tarieven & contact | Workshops | inspiratiebronnen

"Don’t be satisfied with stories, how things have gone with others. Unfold your own myth."
Rumi Quotes On Life

 

 

 

 

 

 

ERVARINGEN VAN CLIENTEN

Om een idee te geven wat er zoal mogelijk is met de Quantum Touch, volgen hier wat ervaringsverhalen

Nog meer zien? Kijk dan deze videos >>>

Ervaringen van cursisten na een workshop >>>

Ervaringen met een "andere" energie: Reconnective Healing >>>

Quantum Touch onderweg
Net voor ik naar Parijs zou vertrekke,n ontving ik een berichtje van een trouwe klant. Een paar uur daarvoor was haar neefje geboren. Het babietje was geheel geel, en de artsen overwogen om in te grijpen. Ze vroeg of ik iets kon doen. Ik berichtte haar terug dat ik binnen een uurtje "bij hem zou zijn". Ik pakte mijn koffer, liep naar de trein, zocht een plekje in een hoekje van een coupé, en begon te sturen. Een half uurtje denk ik.

Toen ik in Parijs aan kwam keek ik op mijn laptop of er een berichtje was (nee, ik had nog geen mobieltje...). En ja: haar neefje was beter, en mocht met zijn moeder het ziekenhuis verlaten.

***

Een andere keer ontving ik een berichtje toen ik in de auto zat, op weg naar Nederland (nee, ik reed niet zelf). Iemand had mijn nummer viavia gevonden, wanhopig op zoek naar hulp voor haar vader in Vietnam, die opgenomen was in het ziekenhuis. Hij had diabetes en was in een coma geraakt. Zijn behandelend arts gaf hem maar weinig kans. Samen met een collega-vriendin, die met ons meereisde, hebben we hem onderweg onze hartenergie gestuurd. 's Avonds vond ik de boodschap dat hij uit zijn coma was ontwaakt, en dat het goed met hem ging.

***

Mathieu
Na 2 jaar en 40 sessies fysiotherapie voor rugpijn kwam ik via via bij Myriam. Na één sessie is de pijn verdwenen. Ik raad dit iedereen aan!

Martin
Ik sliep slecht en had rode ogen... hooikoorts! Het seizoen van de pollen was weer begonnen. Ik wilde geen medicijnen meer slikken en vroeg Myriam wat ze voor me kon doen. Ze zei: kom maar langs.
Na dat eerste bezoekje was mijn allergische reactie weg. Alleen kwam hij na een paar weken weer terug. Nieuwe pollen, en het overlijden van een dierbare oom hadden weer tot een nieuwe gevoeligheid geleid.
Weer even langs gegaan, en na deze behandeling was het weer rustig. Geen medicijnen meer nodig.

Paula
Sinds een half jaar had ik enorm last van mijn buik. Tien minuten na iets gegeten te hebben kreeg ik krampen, en een heftige diarree. Ik had al meerdere artsen bezocht, en medicijnen gebruikt, maar niets hielp.
Een vriendin sleepte me mee naar Myriam. Ik geloofde er niet in, maar zij had een zeer goede ervaring en dus alle vertrouwen. En de pillen van de dokter hielpen niet. Allerlei onderzoeken waren gepland, maar daar had ik eigenlijk helemaal geen zin in.
Myriam waarschuwde me al dat de gebruikte techniek wat te simpel lijken om effectief te zijn, maar na een half uurtje gewerkt te hebben, verzekerde ze me dat de volgende dag de klachten over zouden zijn. En dat was ook zo.

Echt fantastisch !

***

Malika
Mijn dochter heeft erg last van examenstress. Hier in Frankrijk ligt de lat zo hoog, de kinderen moeten heel hard werken, en dan maar hopen dat ze er door zijn.
dus ik heb gevaagd of jij wat kon doen. Na één sessie was ze haar stress kwijt. Ze sliep weer en het examen is goed gegaan

***

Alain
Sinds twee jaar voelde ik niet meer als ik moest plassen. Ook het plassen zelf voelde ik niet. Heel vreemd, alsof de zenuw was doorgeknipt.
Mijn vriendin stuurde me naar Myriam. Ik had al veel therapeuten bezocht, en tja, wat zou deze dan nog toe te voegen hebben.
Ik moet zeggen, ik was aangenaam verrast. Ze vroeg door naar wat er in die tijd gebeurd was, en "deprogrammeerde" de emoties die die gebeurtenis (die er inderdaad was), had getriggerd.
In de week na de sessie kwam mijn gevoel langzaam maar zeker terug. Op een gegeven moment kreeg ik een blaasontsteking en bloed in mijn urine, en ik begreep dat ik aan het genezen was! Ik heb mijn lichaam zijn opruimwerk laten doen zonder naar medicijnen te grijpen.
We zijn nu een jaar verder, en ik plas weer als een jonge God. Geweldig, dat zulke simpele technieken zoveel invloed kunnen hebben.

***

Angela
Ik was zwanger en heel emotioneel. Ik zag verschrikkelijk op tegen de bevalling, die over vier maanden zou zijn, en had daarbij vaak kramp in mijn kuiten. Na de behandeling voelde ik mij opgelucht. De angst voor de bevalling was verdwenen, en, wonderlijk genoeg (want daar hadden we niet speciaal op gewerkt): de kramp in mijn kuiten was ook weg. Superdankbaar ! De bevalling is helemaal goed verlopen.

***

Jan G.
Laat ik zeggen dat ik, op zijn zachtst gezegd, sceptisch was toen ik voor het eerst een behandeling had ondergaan. Ik had al acht jaar stevige krampen in mijn benen 's nachts, hetgeen me belemmerde om een goede nachtrust te krijgen. Geen enkele arts wist een oplossing.

En toch.. de nacht na de behandeling had ik geen krampen. Ik was verbaasd. Misschien toeval? Toen ik de twee nachten daarna nog steeds geen krampen had wist ik het: het had echt geholpen. Nu, een jaar later zijn de krampen nog steeds niet teruggekomen.

De tinitus daarentegen is nog niet opgelost. We zoeken verder.

***

Marie France
Toen ik bij Myriam kwam, kon ik alleen nog maar huilen. Ik vond mijn leven mislukt, had het gevoel de verkeerde keuzes gemaakt te hebben, ik zag de lol niet meer. Toen ik na een uur haar praktijk verliet scheen de zon weer. De zwarte wolken waren verdwenen, ik voelde me weer helemaal goed.

***

Laksmi
Bij een bevolkingsonderzoek was er een knobbel geconstateerd in mijn rechterborst. Er werden puncties genomen, en de onheilspellende blik van de arts toen hij mij het nieuws bracht beloofde niet veel goeds. Het zag er slecht uit. De knobbel moest zo snel mogelijk verwijderd en geanalyseerd. In de tussentijd ben ik twee keer bij Myriam langs geweest. Samen puzzelden we uit waardoor deze knobbel waarschijnlijk ontstaan was volgens de biologische wetten, en ze behandelde me met energie. Na de eerste sessie heb ik drie uur geslapen!

De uitslag was precies zoals we gehoopt hadden: er was geen kanker geconstateerd. Wat een opluchting.

***

Rian
Ik had al jaren lang last van mijn rechter been. Ik kon geen knellende broeken aan en zelfs een laken er op kon me al irriteren.

Na één sessie met Myriam was ik er van af.

***

Anne vd S
Ik had regelmatig pijn in mijn rechterknie met wandelen en als ik even mijn voet verkeerd neerzette en mijn knie verdraaide werd hij dik. Dat kon wel meer dan een maand duren. Na een MRI-scan in Nevers bleek mijn knie aan ‘lichte slijtage onderhevig’ te zijn. Onomkeerbaar dus. Toen Myriam aanbood de knie met Quantum Touch te behandelen, was ik sceptisch, want slijtage is slijtage natuurlijk. Tijdens de behandeling, waarbij Myriam mijn knie een flinke tijd zacht vasthield, voelde ik wel wat in mijn knie, maar echt spectaculair waren de veranderingen die eerste keer niet. Een paar dagen later echter merkte ik onder de douche ineens dat het wassen makkelijker ging: het kniegewricht was soepeler! Uiteindelijk heb ik drie behandelingen gehad en ik wandel weer heerlijk zonder dat ik last krijg.

***

Frans:
Op een ochtend stond ik op met een flinke keelpijn. Ik voelde een griep aankomen, en had daar helemaal geen zin in. "Geen probleem, hoor", zei Myriam... we proberen gewoon even Quantum Touch". Ik wist dat het goed werkte bij pijn en slijtage, maar een griep???
Nou ja, niet geschoten is altijd mis, dacht ik nog, ik heb wel meer bijzondere genezingen ervaren. Myriam legde haar handen voorzichtig op mijn hals. Ik voelde al snel een weldadige warmte. Een tijdje later vroeg ze: "En?". Ik slikte wat in een poging de zere plek terug te vinden. Maar die was bijna geheel weg! "Ik maak het nog even af", zei Myriam en legde haar handen nog even op dezelfde plek.
In de loop van de dag verdween mijn keelpijn helemaal en die griep heb ik nooit gekregen.

***

Rita M.
Mijn schouder bezorgde me al een lange tijd veel last en pijn. Ik was nooit bij een dokter geweest want ik dacht dat het het met kromming van mijn schouders te maken had... Maar na bij Myriam 2x een behandeling te hebben ontvangen heb ik daar helemaal geen pijn meer aan....

Mijn rug deed zeer en Myriam bood aan me een Reconnective Healing te geven. Na 2 sessies was de pijn verdwenen.

***

***

Louise:
Die keer bij Myriam
voor mijn oog
vroeg mijn arm om aandacht

Ik was al een paar keer bij Myriam geweest in verband met mijn rechteroog, waar soms druk op staat. Beide keren was het verschil na de behandeling duidelijk; de druk achter en rond het oog verdween, het gebied werd rustiger. Deze derde keer was eigenlijk een ‘onderhoudsbeurt’ want ik had op dat moment niet echt last van het oog, maar het leek ons goed om er toch nog een keer aandacht (energie) aan te geven, Zo gezegd zo gedaan.
Tijdens de behandeling (Quantum Touch) ervaarde ik weinig in het oog maar gaandeweg wel dat mijn rechterarm aandacht begon vragen. Deze arm en hand zijn soms erg aanwezig, al sinds jaren, na een derdegraads RSI meer dan 10 jaar geleden, en net die week had ik er weer last van gekregen.
Terwijl Myriam Quantum Touch bij mijn oog deed, ontstond een zwaar gevoel, een spanning, in de hele arm. Dat meldde ik aan Myriam. Na korte tijd, waarin ‘de pijn’ in de arm alleen maar duidelijker werd, heeft Myriam ‘haar strategie verlegd’ van het oog naar de arm.
Vanaf het moment dat ze dat deed voelde ik beetje bij beetje de spanning wegzakken, er ontstond een warme tinteling, een beetje broeierig gevoel van binnen. Het werkte van boven naar onder in de arm.
Na een tijdje kon ik aangeven dat de druk, de spanning, weg was uit de gehele arm! Ik probeerde het daarna nog een paar keer ergens te ontdekken, je gelooft het bijna niet, maar het was echt weg, de arm was volledig pijnloos. De hand die koud was geweest was nu heerlijk warm.
Ik vond het een bijzondere ervaring dat de arm zelf aangaf dat er daar aandacht nodig was en dat hij toen hij die kreeg deze vervolgens zo open en volledig in zich opnam, heerlijk!

***

Jan vd L.
Op een ochtend had ik hoofdpijn. Net niet genoeg om een pil te nemen, maar te veel om er de dag meer door te gaan. Myriam heeft mij behandeld, slecht 10 minuten omdat er iemand op bezoek kwam. Na tien minuten was het bijna geheel weg en een uur later wist ik me de hoofdpijn niet meer te herinneren.

Een dag voordat ik een grote autorit moest maken voelde ik op een ochtend een pijn in mijn linkerschouder. Een soort kapselontsteking en ik wist van een eerdere keer dat dat langdurig kan zijn en pijnlijk. En een autorit van één dag in het vooruitzicht maakte me ongerust. Myriam heeft mij behandeld en een uur later was de pijn weg. Ongelooflijk en ik heb de dag erna zonder probleem de autorit kunnen maken.

***

Ronald
Ik heb regelmatig sessies met Myriam uitgewisseld en dat waren inspirerende ervaringen.
Een hardnekkige angst voor de tandarts kwam regelmatig op mijn pad (zeker twee keer per jaar).
We hebben hier samen aan gewerkt en nu ga ik met aanzienlijk minder spanning naar de behandelingen,
In de tussentijd heb ik 2 zenuwbehandelingen ondergaan en een kroon laten zetten en dat was zeer goed te doen.

***

Pierrette
Ik had last van mijn knie sinds een auto ongeluk 36 jaar geleden. Daarbij kwam ik met mijn knie tegen de stuurkolom van de auto. Vaak bij het lopen, en als ik de trap afliep. Na één sessie Quantum Touch was de pijn weg. Dat is nu (april 2011) meer dan een jaar geleden. De pijn is nooit meer terug gekomen.

 

Sinds 4 jaar had ik een arthose van de duim, die een pijn veroorzaakte die tot aan min elleboog doortrok. Het was alsof mijn duim en onderarm van binnen in brand stonden. Ik werd er 's nachts wakker van. Na één sessie was de pijn verdwenen en slaap ik weer lekker.

Zo kan ik nog wel meer verhalen vertellen. Het is wonderbaarlijk zo goed als het werkt, die Quantum Touch !

***

Buurman Monsieur Dupont
had last van de gevolgen van chemotherapie. Hij voelde zich beroerd, zag er grauw uit en had de puf niet om niet uit bed te komen. We besloten hem Reiki aan te bieden om hem weer in balans te krijgen. Hij ging op het aanbod in. De dag na de eerste Reiki was hij op, en voelde zich een stuk beter.

***

Mevrouw Burg
Al dagenlang had ik een hevige pijn in mijn nek. Toen ik Myriam aan de telefoon had en dat vertelde, zei ze : "Ga maar even lekker in de stoel zitten, ik stuur wel wat energie". Ik doezelde wat weg in mijn stoel, en toen ik na een uurtje opstond om koffie te zetten ontdekte ik ineens dat de pijn weg was! Heerlijk, wat een opluchting! Ik was zo blij.... ik heb haar meteen gebeld om het goede nieuws te vertellen.

***

Mail van een vriendin
"Hallo Myriam, ik wil je nog wel laten weten hoe het na je behandeling gegaan is. De volgende ochtend voelde ik nog wel de behandelde plek tussen m`n schouders maar in de loop van de dag ben ik die vergeten want ik voelde er niets meer. En tot op heden voel ik er niets meer, ook niet wanneer er op gedrukt wordt. Dus nog hartelijk bedankt en ik denk dat ik nog een keer bij je langs kom voor m`n onderrug want die kan ook wel wat energie gebruiken."

***

Rick :
In september van dit jaar was ik op bezoek bij Myriam. Uit nieuwsgierigheid vroeg ik naar haar methode, hoe het werkte en de achtergrond ervan. Sinds een jaar speelde bij mij al een blessure aan mijn schouder en ondanks ik sceptisch was wilde ik wel meer weten over haar methode en vroeg haar of ze mij zou kunnen helpen. Diezelfde dag heb ik een behandeling ondergaan. Met verbazing heb ik de dagen daarna geen pijn in mijn schouder gevoeld.

***

Mijn moeders enkel
Mijn moeder van indertijd 90, had een wond aan haar enkel die maar niet wilde genezen. Al maanden had ze er last van. Hij zag er verschrikkelijk uit en hij stonk naar dode muizen, dus ik neem aan dat er sprake was van necrose. Iedere dag kwam er een verpleegster langs om hem te spoelen en opnieuw te verbinden. Ook werd hij ingesmeerd, eerst met bacterieëndodende zalf, toen dat niet hielp met met een hormonencrême. De circulatie in het been was ook al niet goed.
Omdat ik meende dat ze goed verzorgd werd dacht ik dat ik niet veel toe zou kunnen voegen. Maar toen ze enorm last kreeg van de pijn, dacht ik: "Baat het niet, het schaadt ook niet... ik ga haar een week lang iedere dag energie sturen". Ik heb haar gewaarschuwd dat ze om half zeven 's avonds steken kon voelen, maar dat ze daar dan niet van moest schrikken, omdat dat door mijn energie zou komen. Na een week had ze geen pijn meer. Na twee weken begon de wond dicht te trekken. Na een maand was hij genezen. De kracht van Quantum Touch blijft mij verbazen!

 

ERVARINGEN VAN EEN VROUW NA QUANTUM TOUCH NIVEAU 1 WORKSHOP

Mijn naam is Mary Colibri en ik woon momenteel in Afrika, meer specifiek in Togo, in de bush, aan de rand van het regenwoud.

De mensen hier noemen me de 'Yovo' (dat wil zeggen 'de witte' in hun taal) die met biddende handen geneest. Ik gebruik de Quantum Touch elke dag om hun verschillende kwalen te behandelen.

Tijdens een van mijn terugkeren naar Europa wilde ik echt de 'Reconnection' van Eric Pearl ervaren na het lezen van zijn boek ... en tijdens het zoeken op internet koos ik uit de vele practitioners voor Myriam Burg om deze ervaring te beleven.
Myriam Burg organiseerde echter tijdens deze periode een trainingsweekend Quantum Touch, een techniek waarvan ik nog nooit eerder had gehoord.

Nieuwsgierig van aard en altijd enthousiast om nieuwe methoden te leren voor mijn welzijn en het welzijn van anderen, volgde ik deze twee dagen van training met interesse en ontdekte dat het echt een techniek was met een enorme genezende kracht, eenvoudige techniek en dat indien toegepast met liefde en medeleven, degenen die aan verschillende kwalen lijden zichzelf kunnen helen, en dat mijn handen slechts een hulpmiddel tot hun dienst waren.
Belangrijk punt voor mij, ik was niet verantwoordelijk voor hun genezing, maar zij.

Bij mijn terugkeer in België oefende ik de Quantum Touch op verschillende mensen, waaronder een waar het in 2 sessies een echt wonder was!

Deze persoon leed aan jaren van reumatische artritis, behandeld met cortison met zoveel pijn in de armen en benen dat hij vaak in bed bleef ... zijn lichaam en geest waren echt klaar om te genezen omdat na raakte 2 keer 'met gebeden in de handen', ze nu weer werkt met zin en een grote glimlach, geen pijn meer.

Mijn 15-jarige kleindochter viel van een paard en had haar arm gebroken, zwaar gebroken en een operatie was nodig: met de Quantum Touch kon haar de operatie vermeden worden, omdat ik elke dag mijn handen op haar legde zodat haar botten hun oorpronkelijke plek weer vonden (ze voelde het zelf) en na 10 dagen liet de röntgenfoto zien dat alles zonder operatie de botten weer op hun plek waren gekomen..

 

 

Uw ervaring binnenkort hier?

DISCLAIMER : raadpleeg in geval van een klacht altijd eerst uw arts. B. Unlimited!
stelt geen diagnose en verricht geen medische handelingen


© Myriam Burg